9.6 C
Skopje
29.11.2021 - 12:23

Ознака: мече

„Безбојното мече“ нѐ носи на врвот на светот

Првично стрипот е направен за деца, но сепак и децата и ние возрасните сме имале или имаме моменти кога сме се чувствувале „безбојни“, вели...