21.1 C
Skopje
25.8.2019 - 9:34

Ознака: Метропола

Преполни болници во Скопје, најзагадената метропола во Европа

Лекарите нагласуваат дека децата и постарите лица се најранливи на загадениот воздух во Скопје. Властите почнаа да спроведуваат мерки, но многу жители сметаат дека...

Метропола без јавни тоалети

Префрлањето на одговорноста помеѓу општините и градските власти и невложувањето напори го оставаат главниот град без јавни тоалети Во која било развиена метропола низ светот...