24.8 C
Skopje
27.7.2021 - 11:18

Ознака: метафора

Аферата со „бентлито“ е метафора на нашето живеење

Агресивноста, безобѕирноста и малограѓанштината како „реални вредности“ Првичните опсервации откриваат дека манифестацијата на „бентли-феномените“ е всушност малку подлабока општествена аномалија. Анализите ќе покажат дека демонстрациите...

НРМ

Еве предлог за едно убаво НОВО име за политички пародираната, исмеана и понижена земја на Балканот, Македонија. Кога веќе мора да се викаме НЕКАКВА...