23.8 C
Skopje
16.9.2021 - 22:19

Ознака: метална ограда

Србија поставува метална ограда на границата со Македонија

Србија започна со поставување метална ограда на границата со Македонија во близина на Прешево, јавуваат српските медиуми. Оградата треба да спречи евентуални масовни нелегални...

Заштитна метална ограда пред новото училиште „Киро Глигоров“

Со метална заштитна ограда и обележан пешачки премин, на кој е напишано „школо“, пред новото училиште „Киро Глигоров“, градот одговори на реакциите на родителите...