Ознака: места

До кога ќе се умира на работните места?

Повредите и смртните случаи на работните места, иако најголеми, не се единствените проблеми со кои се соочуваат работниците во Македонија. Многубројни се професионалните заболувања...

Одлуката на Косово ќе затвори десет илјади работни места

Компаниите од Босна и Херцеговина, кои ги пласираат своите производи на Косово, можат да претрпат големи штети од одлуката на приштинските власти за зголемување...