31.2 C
Skopje
17.9.2019 - 15:19

Ознака: месечева

Развој на месечева економија?

Компании нудат услуги за испораки за приватни корисници и за НАСА и ги прават првите чекори кон основање на одржлива месечева економија. Туризмот најверојатно...