-1.2 C
Skopje
24.2.2020 - 6:36

Ознака: меритократија

Рама се фати за метла во албанската дипломатска мрежа

Албанија Повеќе од 50 албански дипломати ќе бидат повлечени, додека 80 отсто од албанските конзулати во светот ќе бидат реструктурирани. Оваа реформа во албанската дипломатија,...