Ознака: „Ментална хигиена”

Почнува скопската недела на дизајн во Јавна соба

Денес под мотото „Ментална хигиена” се отвора деветтото издание на Скопската Недела на Дизајн во Јавна соба. Влезот за сите посетители на дневна и...