16.9 C
Skopje
24.5.2019 - 21:30

Ознака: меморијален турнир

Ветераните ги враќаат сеќавањата за Мате

На 5 октомври (петок) под покровителсто на познатиот спортски работник, Трифун Костовски, а во договор со Општината Битола и Битолски весник, во пресрет на...

Гости од Франција, Грција, Турција и Финска на меморијалниот турнир „Боро...

Од 30 август до 2 септември во Спортската сала „Младост” во Битола ќе се одржи првиот меморијален ракометен турнир „Боро Чурлевски”. Пелистер ќе биде домаќин...