Ознака: Мемети

Мемеди е убеден дека постои сценарио за настаните од 27 април...

Претеникот Весел Мемеди кој во Кривичен суд сведочи за настаните од 27 април во Собранието рече дека додека Зекирија Ибраими од БЕСА ја пеел...