-1.2 C
Skopje
27.10.2021 - 8:41

Ознака: Мелетије Брковски

Се отвори апетитот и на северниот сосед

Националната српска телевизија РТС, во својата емисија „Квадратура на кругот“, неделава објави видеоприлог во кој се тврди дека „Мијаците се старо српско племе, кое...