Ознака: медицински преглед

Преку превентивната програма за ХИВ обезбедени бесплатни прегледи

Преку Превентивната програма за ХИВ на Министерството за здравство, во Младинскиот центар „Сакам да знам“ – Водно, се обезбедуваат бесплатни услуги од дерматолог, гинеколог,...