Ознака: медали

Каратистите се главни адути за медали на Медитеранските игри

Македонската спортска делегација во Тарагона би требала да има околу 150 члена, од кои над 90 ќе бидат спортисти Каратистите, кои ќе бидат најмногубројни (шестмина)...

Македонија со 13 каратисти ќе атакува на нови медали на ЕП

Во борби ќе настапат девет, а во кати четворица претставници, предводени од селекторите Арсовски и Андриевски Репрезентативните бои на Македонија на претстојното Европско сениорско првенство...