21.1 C
Skopje
25.8.2019 - 9:23

Ознака: мегали-идеја

Сон и јаве за мегали-идејата

Во Егејска Македонија Македонците не се дојденци, туку се староседелци. И планините и камењата и полињата и морињата и градовите и селата се сведоци...