16.1 C
Skopje
19.9.2019 - 0:35

Ознака: Мајнмар

Новинарите на „Ројтерс“ кои добија Пулицерова нарада остануваат во затвор во...

Врховниот суд во Мјанмар ја отфрли и последната жалба на двајцата новинари на „Ројтерс“ добитници на Пулицерова награда, кои се осудени на седум години...