Ознака: Мајкл Р. Помпео

Помпео ја посети црквата „Света Богородица Перивлепта“ во Охрид

Државниот секретар Мајкл Р. Помпео и неговата придружба, во која се помошникот државен секретар, Филип Рикер, амбасадорката на САД во Македонија, Кејт Мари Брнз...

Заев се сретна со Помпео: САД ќе продолжат да бидат поддршка...

Претседателот на Владата, Зоран Заев и државниот секретар на Соединетите Американски Држави, Мајкл Р. Помпео, во рамките на неговата еднодневна официјална посета на нашата...