Ознака: мајкл мур

Документарецот „Планетата на луѓето“ на Мајкл Мур отстранет од Јутуб

Поради авторски права на Тоби Смит, британскиот фотограф за заштита на животна средина, било побарано од Јутуб да го отстрани документарецот што бил осуден...