36.8 C
Skopje
31.7.2021 - 17:14

Ознака: мајки

Мајките најмногу бараат да купат накит со капка мајчино млеко во...

Секое парче што се заробува, претходно поминува процес на дехидрирање ако е течност, сушење ако е цвет или инсект и запечатување ако е лист...

Владата ќе спроведе мерки за намалување на смртноста на мајките и...

Владата на Р. Македонија и УНПФА ќе потпишат договор за заеднички придонес за примена на дел од мерките за намалување на смртноста на мајките...