5.8 C
Skopje
18.1.2022 - 17:27

Ознака: „мајка Русија“

Погледите на „мајка Русија“

Преродбенските пројави на македонството (3) Според тогашното руско мислење, би било праведно да се поддржи барем морално ова многубројно племе што зборува на посебно словенско...