16.4 C
Skopje
30.3.2020 - 17:29

Ознака: Маја Ковски

Како Путин подметнува хибридна дрога во чаша политика

„Кога во иста реченица слушам за изгубени идеали, правна држава и Катица Јанева, ми доаѓа да се обесам на првиот облак во панталони“ Маја...