Ознака: Маја Кикириткова

Маја Кикириткова инспирирана од Матка

Модната дизајнерка Маја Кикириткова ја лансира својата најнова летна капсуларна колекција инспирирана од старовремските моменти и летата поминати на Матка. - Токму поради тоа и...

Маја Кикириткова го подготвува своето модно ателје

„Елеазар“ е новиот проект на Маја Кикириткова-Трајковски, со кој се враќа на модната сцена во Македонија. По неколкугодишна пауза, Маја се враќа со пролетна...