20.9 C
Skopje
20.8.2019 - 1:12

Ознака: Маја Гојковиќ

Србија поделена меѓу брзи избори и бојкот од опозицијата

Мнозинството членови во Српската напредна партија сѐ повеќе размислуваат за предвремени парламентарни избори во Србија, додека партиите од опозицискиот блок се сѐ погласни дека...

Обиди за ревизија на настаните од петти октомври

Опозицијата се сомнева во искрените намери околу отворањето на изложбата за исчезнатите слики и смета дека тоа е една неуспешна провокација во рамките на...

Парламентарна комисија за НАТО-бомбардирањето

Претседателката на Собранието на Србија, Маја Гојковиќ, е убедена дека со информацијата што се подготвува пред пратениците ќе биде докажано дека бомбардирањето на НАТО...

Гојковиќ: Ќе ги докажеме последиците од бомбардирањето на НАТО

Претседателката на српското Собрание Маја Гојковиќ денеска изјави дека очекува до крајот на неделата да заврши собраниската расправата и пратениците да ја усвојат одлуката...