3.8 C
Skopje
9.12.2019 - 17:58

Ознака: машинска

Нема работници за машинската и за енергетската индустрија

Уписната политика е иста како и во претходните години, повторно се форсираат гимназиските паралелки, наместо да се зголемува бројот на ученици во стручните училишта,...