4.1 C
Skopje
29.2.2020 - 10:39

Ознака: машини

Хиените се неверојатни машини за кршење коски

Денес хиените можат да се сретнат само во Африка. Но нивните предци, пред околу 20 милиони години, најпрво се појавиле во Европа или во...

Музеј на стари машини во домот на Анѓелко Трпески

Неговиот музеј денес го сочинуваат близу 200 вида машини со различна примена и старост Домот на кичевскиот пензионер Анѓелко Трпески е претворен во вистински музеј...

Потрошувачите најмногу се жалат на техничките производи

Доколку производот се расипе по четврти пат, а гаранцијата сѐ уште важи, потрошувачот има право од трговецот да побара замена на производот со нов...