-9.2 C
Skopje
26.1.2022 - 6:13

Ознака: МАТТО

Мерките од четвртиот сет се креираат во координација со сите засегнати...

Битиќи на работен состанок со МАТТО Во рамките на серијата на средби со стопанските комори, граѓански организации и странски партнери, а во насока на креирање...

Заев: Компаниите со турски капитал се двигател на македонска економија

Денеска сме во многу значајна комора – МАТТО, која е репрезент на нашето пријателство со Република Турција. Сериозен израз на инвестиции од македонско-турски компании...