Ознака: Матс Густафсон

Јубилејниот „Скопски џез-фестивал“ ќе го отвори Скандинавецот Матс Густафсон

Годинешниот, 40. „Скопски џез-фестивал“ ќе се одржи од 20 до 24 октомври. Единаесет познати изведувачки имиња од САД, Куба, Европа и Македонија ќе одржат...