13.4 C
Skopje
23.4.2019 - 20:27

Ознака: матни води

Пливање во матни води

Со такво нешто работите веројатно би тргнале на подобро во македонското пливање, наместо „водата постојано да се мати“ и да се продолжи во сличен стил...