15.8 C
Skopje
21.9.2021 - 1:05

Ознака: масовна имунизација

Со масовна имунизација до побрз раст на економијата

Што донесе самитот на најмоќните светски економии Г7 Лидерите на најмоќните светски економии Г7 на самитот во Англија заклучија дека со имунизација на населението ќе...

Од денеска започнува масовната имунизација

ПРИЛЕП Во спортската сала на училиштето „Ѓорче Петров“, во која е сместен и целосно уреден регионалниот вакцинален пункт за масовна имунизација на населението против ковид-19,...

Словенија се подготвува за масовна имунизација во март

Словенија ќе овозможи масовна вакцинација против Kовид-19 во март, изјави денеска во Љубљана координаторот на владата за вакцинација, Јелко Кацин, и најави дека утре...