22.8 C
Skopje
12.6.2021 - 21:37

Ознака: Масимо Савиќ

Масимо Савиќ и Даниела Мартиновиќ во февруари во Скопје

Една од најголемите ѕвезди на Балканот, извонредниот Масимо Савиќ ќе одржи два ексклузивни концерта во Скопје, на 3 и 4 февруари, во Македонската филхармонија....

Масимо Савиќ во февруари во Македонската филхармонија

По три години пауза, Масимо Савиќ, еден од најквалитетните пејачи на Балканот, омилен кај скопската публика, на 3 и 4 февруари ќе одржи два...