21.4 C
Skopje
16.7.2019 - 16:40

Ознака: Марјан Иваноски

„Аполон – водач на македонскиот бунт“

Пред неколку дена од печат излезе книгата „Аполон - водач на македонскиот бунт“ од адвокатот и публицист Ставре Џиков и проф. Марјан Иваноски од...