38.8 C
Skopje
31.7.2021 - 18:37

Ознака: „Марш за правда“

Како беше протолкувана пораката од маршот за правда

И покрај сите пораки упатени од маршот, интелектуалната јавност ваквата манифестација на барање поддршка од граѓаните од страна на некој што е на власт...

Заев: Судии, обвинители, поротници – ослободете се!

Сите предмети ќе имаат правна разрешница врз основа на фер и траспарентни постапки. На обвинетите ќе им се суди врз база на докази. Нема...