13.2 C
Skopje
7.4.2020 - 19:58

Ознака: Маршот на жените

Сѐ повеќе жени и кај нас застануваат на диригентскиот пулт

Помина еден век откако Дам Етел Смит го создаде Маршот на жените (1911 г.), дело што го диригираше во својата ќелија во затворот „Холовеј“,...