Ознака: Мартин Крпан – Дипломат и воин“

Промовирана книгата „Мартин Крпан – дипломат и воин“ од амбасадорот Милан...

Книгата „Мартин Крпан - дипломат и воин“ од проф. Милан Јазбец, актуелен амбасадор на Словенија во Македонија, беше промовирана завчеравечер во мултимедијалниот културен центар...

Промовирана книгата „Мартин Крпан – Дипломат и воин“ од словенечкиот амбасадор...

Делото „Мартин Крпан - Дипломат и воин“ од проф. д-р Милан Јазбец, актуелен амбасадор на Словенија во Македонија, беше промовирано вечерва во мултимедијалниот културен...