7.5 C
Skopje
14.12.2019 - 7:26

Ознака: Мартин Вучиќ

Мартин Вучиќ е назначен за нов директор на „Танец“

Назначени се директори на 22 национални установи во Република Македонија, информираат од Министерството за култура. За директор на НУ Ансамбл за народни игри и песни...