13.8 C
Skopje
23.9.2021 - 23:29

Ознака: „Марко Марулиќ“

Во Битола одбележан денот на хрватската државност

Во организација на хрватскиот културен центар „Марко Марулиќ“, во Битола е одбележан денот на Хрватската државност. Прославата се одржа во малата сала на Центарот за...