12.1 C
Skopje
8.4.2020 - 10:31

Ознака: Марко Бислимоски

РКЕ: Испораката на струја е континуирана и сигурна

Регулаторната комисија за енергетика информира дека во моментов има континуирана и сигурна испорака на електрична енергија.   Од таму известија дека сите потрошувачи кои нема да...

Не се очекува промена на цената на електричната енергија за граѓаните

Интервју: Марко Бислимоски, претседател на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги Очекувањата се дека и понатаму ЕСМ ќе ги обезбедува потребните количества енергија за...

Се намалува цената на парното

Вкупниот трошок за топлинска енергија за потрошувачите на БЕГ се намалува за шест отсто, за потрошувачи на ЕЛЕМ „Енергетика“ во општината Гази Баба за...