14.8 C
Skopje
18.6.2021 - 4:49

Ознака: марки

Културното богатство претставено на поштенски марки

Изложбата „Културното богатство во марките на ’Македонска пошта’“ е поставена во Музејот на Македонија, во чест на Светскиот ден на поштите. Програмската определба на...

Германците чуваат под перница 12,46 милијарди марки

За разлика од другите земји, кои го вовеле еврото, Германците немаат рок до кога мораат да ја променат старата валута Осумнаесет години по воведувањето на...

Германците чуваат 12,6 милијарди марки

Германците сè уште чуваат милијарди германски марки, речиси 28 години по повлекувањето од оптек на валутата на поранешна Источна Германија и 16 години од...