26.1 C
Skopje
24.8.2019 - 21:06

Ознака: маркички за брашно

Македонија го враќа стариот правилник за увоз на брашно

ЦЕФТА-договорот е во сериозна криза, а идејата за економско поврзување на регионот е на стаклени нозе поради честите еднострани, провокативни одлуки на поединци од...