Ознака: маркирани

Промовирани маркираните планинско – велосипедски патеки на Попова Шапка

Здружението „Планинарски клуб Шара ски – Тетово“ денеска ги промовира обележаните крос-кантри планинско-велосипедски патеки на Попова Шапка. - Примарна цел на проектот е маркирање и...