Ознака: Мариja Антоанета

Градината на Мариja Антоанета во Версај се обновува

Доколку го истражувате дворецот Версај, ќе забележите дека не се сите градини беспрекорно средени и прикажани во најдобро светло. Всушност, Градината на кралицата е...