11.9 C
Skopje
19.4.2019 - 12:57

Ознака: Маријета Сидовски

Маријета Сидовски изложува во Њујорк

Изложба на ликовната умeтница Маријета Сидовски под наслов „За тебе љубов моја“ ќе биде отворена во Галеријата на Македонскиот центар во Њујорк денеска, каде...