31.8 C
Skopje
28.7.2021 - 12:47

Ознака: Марија Таушанска

Книга што треба да биде постојан придружник на часовите

  НУБ „Гоце Делчев“ во Штип, беше местото каде што минатата среда се одржа втората промоција на книгата „Татковината во детските срца“, на авторката Марија...

Осмото место на „Евровизија“ – како победа!

Колку и да сакаме да гледаме политика во сѐ, на „Евровизија“ речиси секогаш победувале добри, квалитетни песни, со врвна интерпретација, бидејќи тука не гласа...