20 C
Skopje
21.10.2020 - 18:16

Ознака: Марија Младеновска-Димитровска

Марија Младеновска – Димитровска е добитничка на наградата 4 Ноември

Марија Младеновска – Димитровска, психолог од Битола, е добитничка на наградата на Битола 4 Ноември. Ова највисоко општинско признание Марија Младеносвка- Димитровса го доби за...

Треба сериозно да работиме на подобрување на меѓуетничките релации

Марија Младеновска-Димитровска, м-р по психологија   Доколку сакаме да градиме мултикултурно, мултиконфесионално и граѓанско општество, кое што ќе негува односи на почитување и толеранција кон различностите, треба многу...

Марија Младеновска-Димитровска на Европски конгрес на психолози во Москва

Во „Кремљ палатата“ во Москва, која е една од најдобрите и најпрестижни театарски и концертни сали во Русија, пред околу 6.000 присутни, на спектакуларен...

Италијанските психолози се заинтересираа за научниот труд на Марија Младеновска-Димитровска

Италијанските психолози, кои учествуваа на 16 европски конгрес за психологија во Универзитетскиот центар Ломоносов во Москва се заинтерсираа за научниот труд на битолчанката Марија...

Марија Младеновска-Димитровска единствена Македонка на Европскиот конгрес на психолози во Москва

Вчера во „Кремљ палатата“ во Москва, која е една од најдобрите и најпрестижните театарски и концертни сали во Русија, пред околу 6.000 присутни, на...