Ознака: Марија Матеева

Насмевката на децата е нашата најголема награда

Марија Матеева е професорка по одделенска настава во училиштето „Лазо Ангеловски“. Таа по дваесетгодишно искуство во професијата, годинава беше прогласена за најдобар просветен работник...