Ознака: Марија Дејановиќ

Морничава е леснотијата на донесување одлуки со далекосежни последици по човечкиот...

Марија Дејановиќ, хрватска поетеса Марија Дејановиќ (1992 г.), хрватска поетеса што живее и работи во Загреб и во Лариса, во 2018 година ја објавува книгата...