12.1 C
Skopje
8.4.2020 - 13:14

Ознака: Марилена Копа

За грчката професорка Копа договорот од Преспа е фер и за...

Сметам дека Договорот од Преспа и добар и фер договор, пишува професорката на Катедрата за меѓународни, европски и регионални студии на атинскиот факултет Пандио...