Ознака: маратонски подвиг

Крива Паланка една од попатните станици на маратонецот Красимир Георгиев

Градоначалникот на општина Крива Паланка, Борјанчо Мицевски, денес го пречека бугарскиот маратонец Красимир Георгиев, кој трча ултрамаратон по Коридорот 8. Крива Паланка како општина низ...