11.5 C
Skopje
25.5.2019 - 10:04

Ознака: маратонец

Пливање во матни води

Со такво нешто работите веројатно би тргнале на подобро во македонското пливање, наместо „водата постојано да се мати“ и да се продолжи во сличен стил...