10.9 C
Skopje
18.4.2019 - 13:31

Ознака: Мани

Маните на спогодбата со Грција

Во оваа пригода би се осврнал само на неколку дела од спогодбата со Грција. Спогодбата за името потпишана со Грција по многу елементи и...