30 C
Skopje
18.9.2018 - 18:29

Ознака: Манифест

Должници

За долгот, пак, кон народот, нека му мислат оние што се (пре)платени за тоа. Нашите најголеми должници Не е лесно да се пишува колумна по Манифестот...